​Θύμα άγριας κακοποίησης έπεσε από το σύντροφό της μοντέλο της ρωσικής Vogue

29 Nov 2018 Κοσμος

   Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο το οποίο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η κάθε είδους κακοποίηση εντός του σπιτιού και ιδιαιτέρως των γυναικών από τους άντρες είναι συχνό πρόβλημα που μπορεί να έχει πολλές αιτίες και προεκτάσεις. Πάντως είναι δεδομένο ότι η εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι καταδικαστέα και είναι ανάγκη να αντιμετωπιστούν με μεγάλες δόσεις ενημέρωσης και ιδιαίτερα των μικρότερης ηλικίας ατόμων και των παιδιών με στόχο την ομαλή ανάπτυξη και μετάβαση από την μία ηλικία στην άλλη με απώτερο στόχο την σωστή ατομική και κατ’ επέκταση κοινωνική συμπεριφορά. 

   Συγκεκριμένα και προς επίρρωση των παραπάνω, θύμα άγριας κακοποίησης από το σύντροφό της έπεσε μοντέλο της ρωσικής Vogue ονόματι Κίρα Ντάις η οποία ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook όπου φαίνεται καθαρά η παραμόρφωση ολόκληρου του προσώπου της από τα βίαια χτυπήματα που δέχτηκε.

   Μώλωπες, εκδορές και καρούμπαλα φέρει στο πρόσωπο η Ρωσίδα καλλονή που μοιάζει παραμορφωμένη από το ξύλο. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουνίου. Την ημέρα της φερόμενης επίθεσης η Κίρα που εργάζεται υπό το όνομα Κίρα Φοξ, ισχυρίζεται ότι προετοιμαζόταν για δουλειά στην Κίνα όταν ο σύντροφός της της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Μόσχα. 

   "Μου πέταξε μία καρέκλα και με χτύπησε με βαρβαρότητα" έγραψε στο Facebook. "μου έσκισε τα εσώρουχα και προσπάθησε να βιάσει το χτυπημένο κορμί μου με τα δάχτυλά του. Μετά μου έχωσε ένα χαρτί στο στόμα και με ανάγκασε να το μασήσω" ισχυρίζεται το μοντέλο στην ανάρτησή του. "Έσπασε τα έπιπλα του σπιτιού μου ουρλιάζοντας και αποκαλώντας με υβριστικά πόρνη" συνέχισε. Εξαιτίας της σφοδρότητας της επίθεσης, η Ντάις έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο άνδρας αναγκάστηκε να καλέσει το ασθενοφόρο, αφού οι γείτονες χτυπούσαν την πόρτα, σύμφωνα με το μοντέλο.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …