Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θύμα άγριας κακοποίησης έπεσε από το σύντροφό της μοντέλο της ρωσικής Vogue

   Η ενδοοικογενειακή βία είναι ένα σύγχρονο κοινωνικό φαινόμενο το οποίο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η κάθε είδους κακοποίηση εντός του σπιτιού και ιδιαιτέρως των γυναικών από τους άντρες είναι συχνό πρόβλημα που μπορεί να έχει πολλές αιτίες και προεκτάσεις. Πάντως είναι δεδομένο ότι η εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι καταδικαστέα και είναι ανάγκη να αντιμετωπιστούν με μεγάλες δόσεις ενημέρωσης και ιδιαίτερα των μικρότερης ηλικίας ατόμων και των παιδιών με στόχο την ομαλή ανάπτυξη και μετάβαση από την μία ηλικία στην άλλη με απώτερο στόχο την σωστή ατομική και κατ’ επέκταση κοινωνική συμπεριφορά. 

   Συγκεκριμένα και προς επίρρωση των παραπάνω, θύμα άγριας κακοποίησης από το σύντροφό της έπεσε μοντέλο της ρωσικής Vogue ονόματι Κίρα Ντάις η οποία ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook όπου φαίνεται καθαρά η παραμόρφωση ολόκληρου του προσώπου της από τα βίαια χτυπήματα που δέχτηκε.

   Μώλωπες, εκδορές και καρούμπαλα φέρει στο πρόσωπο η Ρωσίδα καλλονή που μοιάζει παραμορφωμένη από το ξύλο. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουνίου. Την ημέρα της φερόμενης επίθεσης η Κίρα που εργάζεται υπό το όνομα Κίρα Φοξ, ισχυρίζεται ότι προετοιμαζόταν για δουλειά στην Κίνα όταν ο σύντροφός της της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Μόσχα. 

   "Μου πέταξε μία καρέκλα και με χτύπησε με βαρβαρότητα" έγραψε στο Facebook. "μου έσκισε τα εσώρουχα και προσπάθησε να βιάσει το χτυπημένο κορμί μου με τα δάχτυλά του. Μετά μου έχωσε ένα χαρτί στο στόμα και με ανάγκασε να το μασήσω" ισχυρίζεται το μοντέλο στην ανάρτησή του. "Έσπασε τα έπιπλα του σπιτιού μου ουρλιάζοντας και αποκαλώντας με υβριστικά πόρνη" συνέχισε. Εξαιτίας της σφοδρότητας της επίθεσης, η Ντάις έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο άνδρας αναγκάστηκε να καλέσει το ασθενοφόρο, αφού οι γείτονες χτυπούσαν την πόρτα, σύμφωνα με το μοντέλο.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή