Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​ Μασαχουσέτη: Σοκ από το θάνατο 26χρονου σέρφερ μετά από επίθεση καρχαρία

  Σοκ στη Μασαχουσέτη από το θάνατο του 26χρονου Arthur Medici μετά την επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία στην παραλία Newcomb Hollow του Cape Cod.

   Ο νεαρός που βρισκόταν στις ΗΠΑ για σπουδές έπεσε από τη σανίδα του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από το δάγκωμα καρχαρία.

   Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή είχε να συμβεί τέτοιο περιστατικό εδώ και 80 χρόνια ενώ είχε υπάρξει μόνο ένας τραυματισμός ενός 61χρονου από καρχαρία σε κοντινή παραλία.
   Η παραλία εκκενώθηκε μετά την μάταιη προσπάθεια των λουομένων να σταματήσουν την αιμορραγία του νεαρού από το τραύμα στο πόδι του.

   Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος φώναζε ότι υπάρχει καρχαρίας, η όλη κατάσταση ήταν σαν ταινία ενώ υπογραμμίζεται το γεγονός ότι υπάρχουν σε πολλά σημεία της παραλίας προειδοποιητικές σημάνσεις για καρχαρίες καθώς τρέφονται στον συγκεκριμένο κόλπο.

   Τέλος, την ώρα που εκτυλισσόταν το συμβάν η παραλία ‘’έσφυζε’ από σέρφερς και λουόμενους οι οποίοι ήταν τυχεροί καθώς δεν υπήρχαν άλλα θύματα  ενώ δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες καθώς οι εποχικοί που εργάζονταν εκεί είχαν σταματήσει στα τέλη Αυγούστου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή