Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Α2 Βόλεϊ Ασκληπιός-Ελπίδα Αμπελοκήπων 1-3

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του Ασκληπιού από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 γυναικών.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων η ομάδα του Ασκληπιού δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό απο την Ελπίδα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε πολύ καλά στο 1ο σετ και με πίεση στο σερβίς και περισσότερες επιλογές στην επίθεση δεν δυσκολεύτηκε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ με 11-25.

Στο 2ο σετ η εικόνα του Ασκληπιού άλλαξε τελείως και με πιο καθαρές επιλογές και καλύτερη υποδοχή ,είχε συνέχεια ένα μικρό προβάδισμα 3-1, 6-5, 9-7, 16-14, 22-19 για να πάρει τελικά το σετ με 25-22.

Το 3ο σετ ξεκίνησε με την ομάδα της Ελπίδας να έχει διαρκώς ένα προβάδισμα 0-2, 4-6, 9-12, 12-15.Κάπου εκεί όμως πάτησε γκάζι και πήρε άνετα το σετ με 16-25.

Το 4ο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ όπου και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη με απίστευτο πάθος και ένταση. Βγήκαν απίστευτες άμυνες, παίχτηκαν ατέλειωτοι σε διάρκεια πόντοι και οι δυο ομάδες έδειχναν ικανές να πάρουν το σετ. Ο Ασκληπιός είχε ένα μικρό προβάδισμα στο σκορ 3-0, 9-5, 13-11, 19-17 , 22-22. Πιο ψύχραιμη όμως και πιο έμπειρη η Ελπίδα πήρε τελικά το σετ και τη νίκη με 22-25.

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΟΣ (Βασίλεβα):Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Βουλγαράκη, Αθανασοπούλου, Σκέμπη, Λάιου, Κοτσίρα(λ), Κόκκαλη, Σούλκο, Γκιούρκη, Μπαντίκου, Ταρατόρα(λ), Μπρουσιάκη, Τζίκα.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης):αρμουτσή, Παπάζογλου, Αποστολίδου, Σουπιώνη(λ), Πατίκα, Σουπιώνη Ι., Ταυλίκου, Τσουκαλά, Αθανασιάδου, ΑρμουτσήΜ, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Παπαδοπούλου, Ευγενίδου(λ).

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή