Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​A Σ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Τιμή στις άξιες

Στο περιθώριο του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων η διοίκηση του Ασκληπιού, δια του προέδρου της, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα δυο σπουδαίες αθλήτριες που τίμησαν τη χώρα μας και την πόλη σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύωντας με τον καλύτερο τρόπο ότι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη ,τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Η Φένια Τζέλη, αθλήτρια του ΣΟΑΤ, στο ΤΑΕ KWON DO κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα νέων που έγινε στην Αργεντινή συνεχίζοντας έτσι τη ανοδική της πορεία αφού και πέρσι τέτοια εποχή είχε αναδειχθεί 3η στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα νέων ενώ φρόντισε να συνεχίσει και την οικογενειακή παράδοση ακολουθώντας την αδερφή της που ήταν 3η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά σειρά πήρε η αθλήτρια του συλλόγου μας Ειρήνη Αθανασοπούλου η οποία κατέλαβε μια 2η και μια 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών TANG SOO DO στην Αγγλία στις αρχές του μήνα,αποδεικνύωντας μας οτι σπουδές και αθλητισμός υψηλού επιπέδου μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.

Ευχόμαστε και στα δυο αυτά κορίτσια να είναι πάνω απο όλα υγιείς και να συνεχίσουν να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές…(το Τόκυο δεν είναι μακρυά…)

Συγχαρητήρια κορίτσια

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή