​Α Σ Μετέωρα: «Δεν είχαμε καμία πρόταση από ΑΟΤ για τον Σκόνδρα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Μετέωρα σχετικά με δημοσιεύματα μερίδας ιστοσελίδων, που έκαναν λόγο για πρόταση του Α Ο Τρίκαλα να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σκόνδρα. Η ανακοίνωση του Α Σ Μετέωρα:

» Με αφορμή δημοσιεύματα της πλειοψηφίας του αθλητικού ηλεκτρονικού τύπου των Τρικάλων για δήθεν πρόταση του Α.Ο. Τρίκαλα στην ομάδα μας για απόκτηση του Νίκου Σκόνδρα, νιώθουμε την υποχρέωση να σχολιάσουμε κάποια πράγματα.

Είναι αρκετά ύποπτος ο χρόνος και ο τρόπος που παρουσιάστηκε το θέμα. Χαρακτηριστικά έγραψαν:

«Τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου και η μεταγραφή θα κριθεί από την απάντηση της διοίκησης των Μετεώρων…»

«Η μεταγραφή δεν θα προχωρήσει …το ανάθεμα στην Καλαμπάκα.»

Η αλήθεια είναι πως δεν έγινε καμία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο διοικήσεις. Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε ένα τηλεφώνημα 5 ώρες μετά την εμφάνιση των δημοσιευμάτων από άτομο της διοίκησης του ΑΟΤ που του δήλωσε ότι τον παρακολουθούν και ότι θα τον έχουν στα υπόψιν τους για το καλοκαίρι. Δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε τι εξυπηρετούν τα εν λόγω δημοσιεύματα και από ποιους εκπορεύονται.

Σεβόμαστε πάρα πολύ τη μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του νομού μας. Θέλουμε τον Α.Ο. Τρίκαλα όσο πιο δυνατό γίνεται και δεσμευόμαστε ότι πάντα θα είμαστε δίπλα τους και θα προσφέρουμε όποια βοήθεια μπορούμε, αρκεί να μας ζητηθεί.

Με την ευκαιρία να κάνουμε γνωστό ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρξαν αρκετές προτάσεις για ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από παραπάνω κατηγορίες. Υπήρξε μία από ομάδα Super League η οποία θα τελεσφορήσει το καλοκαίρι και τρεις από ομάδες Football league. Αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο για την ομάδα, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος και μας ανταμείβει για τους κόπους μας.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τους αθλητές του συλλόγου και τους προπονητές τους. Εργάζονται με συνέπεια και σοβαρότητα και οι κόποι τους ανταμείβονται. Από την αφάνεια και την απαξίωση με τη συνεχή δουλειά σε ένα ήρεμο περιβάλλον, με ανθρώπους που τους πιστεύουν και τους στηρίζουν κατάφεραν να στρέψουν το ενδιαφέρον ανθρώπων του ποδοσφαίρου από όλη τη χώρα.

Ευχόμαστε η προσπάθεια να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς και να καμαρώσουμε του χρόνου με τα χρώματα του ΑΟΤ στη Football League πολλούς ποδοσφαιριστές μας…»Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή