Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Άγγιξε» πρόκριση ο ΑΟΤ 1-1 με Απόλλωνα Σμύρνης

Αν και το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα και στον αγώνα της Κυριακής με τον Αιγινιακό, ο Α Ο Τρίκαλα προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση στο κύπελλο και να προκριθεί σε βάρος του Απόλλωνα Σμύρνης. Προηγήθηκε αλλά μια άτυχη στιγμή έφερε ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους  οι οποίοι ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του θεσμού από τον 6ο όμιλο. Οι παίκτες των Τρικάλων πάλεψαν το ματς απέναντι σε ομάδα Σούπερ Λιγκ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της φουτμπολ λιγκ.

Στο 54΄το 1-0. Μετά τις χαμένες ευκαιρίες, ο ΑΟΤ έφτασε στο γκολ. Εντυπωσιακή προσπάθεια του Συμελίδη ο οποίος απέφυγε τρεις αντιπάλους, έστρωσε την μπάλα στον επερχόμενο Μακό ο οποίος με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. 

Στο 61΄το 1-1. Άτυχη στιγμή για τον Α Ο Τρίκαλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ισοφαρίζει. Σέντρα από αριστερά, δεν συνεννοήθηκαν σωστά Ταίρης και Νιάρος, ο Ταϊρης έκανε την έξοδο έδιωξε όμως ασθενώς την μπάλα και πάνω στον Ελ Χέλβε  ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.
 
Η ομάδα των Τρικάλων είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκατζολάρι στο 49΄ και 50΄ με τον  ποδοσφαιριστή να τις χάνει από πλεονεκτική θέση.

Α Ο Τρίκαλα ( Γράφας) : Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατζολάρι ( 66΄Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος ( 85΄Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος ( 69΄Μακρίδης), Καπός.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53' Μπεντινέλι), Ντ' Ούρσο, Γκαρός (71' Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53' Ελ Χέλβε).
 
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-6ος ΟΜΙΛΟΣ

1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 7-1 9
2 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-3 4
3 Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 2-3 2
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1-10 1
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΦΑ
 
«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ και θεωρώ ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και στα 95 λεπτά. Κατά την άποψη μου θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση αν είχαμε μετουσιώσει σε γκολ τις κλασσικές ευκαιρίες που είχαμε ενώ το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από δικό μας λάθος. Υπό άλλες συνθήκες ίσως θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας και από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τον Απόλλωνα αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά το ματς της Κυριακής.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν γιατί πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν αλλά δεν πρέπει για κανέναν λόγο να παρεκκλίνουμε από τον στόχο.» δήλωσε μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο τεχνικός του Α Ο Τρίκαλα, Θωμάς Γράφας.
 
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ( ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ)
 
«Οι παίκτες χρειάστηκαν κάποιον χρόνο για να προσαρμοστούν στον κακό αγωνιστικό χώρο αλλά όταν αυτό έγινε το αποτέλεσμα ήταν καλό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ' όλα αυτά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, ισοφαρίσαμε και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα να κρατήσουμε το σκορ αυτό που μας έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εμείς έχουμε το μυαλό μας κυρίως στην αποφυγή του υποβιβασμού καθώς είμαστε μία ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της και αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Δεν έχουμε βλέψεις να πάμε μακριά στο κύπελλο αλλά είναι επιτυχία που περάσαμε στον επόμενο γύρο».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή