Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Αντίο» στην σεζόν από τον Α.Ο. Τρίκαλα με νίκη

Την ομάδα του Παναιγιάλειου, υποδέχθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την φετινή περίοδο.

Οι παίχτες του Α.Ο. Τρίκαλα, ήθελαν να πουν με …τρίποντο το «αντίο» στους φιλάθλους και να κατακτήσουν την 4η θέση της βαθμολογίας σε περίπτωση «στραβοπατήματος» του ΟΦΗ που υποδέχονταν τον αδιάφορο βαθμολογικά Αιγινιακό.

Το ενδιαφέρον του αγώνα, εστιάζονταν και στον Νίκο Κουσκουνά που επιχειρούσε να σπάσει το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στο πρωτάθλημα που κατείχε από την περίοδο 2009-10, ο Ηλίας Σολάκης που είχε σημειώσει 20 γκολ τα οποία ήδη σημείωσε ο σκόρερ των Τρικάλων που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Football League με 2ο με 15 γκολ τον συμπαίχτη του Νίκο Γιαννιτσάνη…

Μάλιστα αν πετύχαινε το πολυπόθητο γκολ, θα έφτανε τα 39 στην Football League καταλαμβάνοντας την 4η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Β’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με βροχή και συνεχίστηκε με …λιακάδα με την πρώτη φάση στο 11΄όταν ο Αρναρέλλης έχασε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 15΄ο  Σανδραβέλης επιχείρησε την σέντρα-σουτ βρίσκοντας και πάλι σε ετοιμότητα τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, ενώ στο 21΄ο Αρναρέλλης ξεσήκωσε την εξέδρα περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του δίνοντας την μπάλα στον Σανδραβέλη που πλάσαρε άουτ.

Στο 27΄οι φιλοξενούμενοι απειλούν με σουτ αλλά η μπάλα να περνά άουτ δίπλα από το δοκάρι του Αθανασόπουλου, ενώ το καλό θέαμα ήταν αναντίστοιχο του «άρχοντα» του αγώνα που κατάφερε να τα «θαλασσώσει» έχοντας εκνευρίσει τους πάντες και τα πάντα με φαλτσοσφυρίγματα.

Το 2ο ημίχρονο, ξεκίνησε με γκολ αφού στο 52' ο Κουσκουνά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα αλλά το …ριμπάουντ το πήρε ο Στεφάνοβιτς που αφού απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό «έγραψε» το 1-0.
Tην ίδια ώρα στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ προηγούνταν με 5-1 του Αιγινιακού…

Στο 78΄με σέντρα-σουτ ο Κουσκουνάς επιχειρεί να πετύχει το γκολ που αναζητούσε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΟ Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Καρρίκι (90΄Κατσαντώνης), Λαμπάκης, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης (69 Καμπλιώνης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (83΄ Τοπτίδης), Σανδραβέλης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή