Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Ήτανε μια φορά…» Λέσχη Αφήγησης Ιστοριών της Προφορικής Παράδοσης

Η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά…» που θα γίνεται μία Τρίτη το μήνα από το Νοέμβριο 2018 μέχρι το Μάρτιο 2019, πραγματοποιεί την 5η συνάντησή της.  Πρόκειται για δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσειιστορίες της προφορικής παράδοσης,ιστορίες πουσυντρόφευαναπό παλιάτον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκητου ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους. 
 
Την Τρίτη, λοιπόν, 5 Μαρτίου2019, στις 9:00 το βράδυ, στη  Σουίτα ArtCafe, (Στρατηγού Σαράφη 18 Τρίκαλα, Τηλ: 2431 020676) θα πούμε και θα ακούσουμε ιστορίες που ταξίδευαν πολύ καιρό προτού γίνουν λόγοςδικός μας.

Οι αφηγήσεις αρχίζουνμισή ώρα,σχεδόν, μετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οισυμμετοχές. 

Η διάρκεια κάθε αφήγησης καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπερνάει τη μίαώρα.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσειτις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι. 

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουνκαι επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: [email protected] και στο Messenger: Maria Katsanouli

Είσοδος ελεύθερη(μοναδική επιβάρυνση ότι παραγγείλετε).

Προγραμματισμένες Συναντήσεις:  13/11,  4/12/18 &13/1, 5/2, 5/3/2019

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή