Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αδελφέ, που είναι η άμυνα;

Η ήττα που γνώρισε ο Α.Ο. Τρίκαλα στην πρεμιέρα της Football League θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να μην προβληματίσει και τόσο τους φιλάθλους της πόλης που προσήλθαν στο γήπεδο (ή όσους προτίμησαν να δουν τον αγώνα τηλεοπτικώς), δεδομένου ότι η αντίπαλος ομάδα της Δόξας Δράμας απέδειξε ότι πράγματι είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Εκείνο που εμφανώς προβλημάτισε είναι η ευκολία με την οποία η τρικαλινή ομάδα δέχθηκε 3 γκολ, καθώς επίσης τα απανωτά λάθη στα οποία υπέπεσε η άμυνά της. Και τα οποία μια σοβαρή ομάδα όπως η Δόξα Δράμας στον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα μπορούσε να τα αφήσει ανεκμετάλλευτα.

Το κακό ξεκίνησε με τον Μεγαλοχωρίτη Βαγγέλη Ανδρέου (αλήθεια αυτός ο παίκτης δεν μας έκανε στα Τρίκαλα;) που με σουτ άνοιξε νωρίς το σκορ. Συνεχίστηκε (και παρά την προσωρινή ισοφάριση των Τρικάλων) με το πλασέ του Πέρεζ στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο μέρος ήλθε και το τρίτο γκολ των Δραμινών από τον Κρουθ μετά από τραγικά λάθη της τρικαλινής άμυνας.

Οι φιλότιμες προσπάθειες τόσο του Ρούνεϊ (που είχε ισοφαρίσει), του Γκότοβου (που μείωσε το τελικό σκορ σε 2-3), του Ράντι αλλά και του Γιουκαρή, τα αμυντικά προβλήματα που εμφανώς είχε η ομάδα δεν της επέτρεψαν να δείξει τις όποιες αρετές της στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπου και εκεί υπάρχουν φανερά θέματα.

Ίσως εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε σε κάθε αρμόδιο (προπονητή, πρόεδρο ή άλλον) ότι το ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου (αν πράγματι αυτό υφίσταται) ξεκινά από την άμυνα. Μια θωρακισμένη αμυντικώς ομάδα αφενός δεν φορτώνει με άγχος τις υπόλοιπες γραμμές της.
Γι’ αυτό λοιπόν το μήνυμα είναι ένα και μοναδικό: Που είναι η άμυνα του ΑΟΤ;

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή