​«Εθελοντές Τρικάλων»: Ώρα να σηκώσουμε κεφάλι

Για 2η  χρονιά οι «Εθελοντές Τρικάλων» θα συμμετέχουν στο 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Ιουλίου, στο πάρκο Ματσόπουλου. 

Η Ομάδα Εθελοντών, ευαισθητοποιημένη απέναντι στον συνάνθρωπο, θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Νοσοκομείου Τρικάλων, αύριο, στον χώρο του «περιπτέρου» της, ενημέρωση για την «Δωρεά μυελού των οστών». Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και λήψεις δειγμάτων για όσους επιθυμούν να προσφέρουν. 

Στο «περίπτερο» θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό από δράσεις της Ομάδας κατά την διάρκεια της χρονιάς. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση για τον «χώρο συλλογής και διανομής κοινωνικών αγαθών» που λειτουργεί από τους Εθελοντές τους τελευταίους 10 μήνες στην περιοχή του Αγίου Οικουμενίου, δίπλα από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο». 

Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει καλάθι, όπου, όσοι συμπολίτες επιθυμούν, θα μπορούν να αφήσουν υποδήματα και ανδρικά καλοκαιρινά μπλουζάκια και πουκάμισα (όσοι συμπολίτες επιθυμούν να προσφέρουν οποιοδήποτε άλλο αγαθό θα ενημερώνονται για τις ώρες λειτουργίας του χώρου στον Άγιο Οικουμένιο).

Σας περιμένουμε όλους να δηλώσουμε πως με συλλογική προσπάθεια είναι «Ώρα να σηκώσουμε κεφάλι».Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή