Τα νέα της πόλης

​«Έφυγε» ο Απόστολος Σκανδάλης

13 Sep 2017

Σε ηλικία 70 ετών, έφυγε από την ζωή ο Απόστολος Σκανδάλης και κηδεύεται σήμερα στις 6.30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύργου Τρικάλων.

Ο εκλιπών, αφήνει πίσω την σύζυγό του Βασιλική, τους γιους του Γεώργιο και Κων/νο, την νύφη του Σοφία, 4 εγγόνια, αδέρφια και ανίψια.

Οι οικείου του ζητούν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν σε ευαγή Ιδρύματα.

Την τελετή της κηδείας, επιμελείται το γραφείο τελετών «Μιχαήλ Παναγιώτου».

Από την ενημερωτική ομάδα του trikalanews.gr θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.

admins
Author: admins

Στα χνάρια του Φορτούνη ο Αγγελάκης: Από Δήμητρα Απόλλων, στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό!

Στα χνάρια του Φορτούνη ο Αγγελάκης: Από Δήμητρα Απόλλων, στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Αγγελάκης, το νέο ταλέντο από τα Τρίκαλα, ακολουθεί τον δρόμο του Κώστα Φορτούνη: από τη Δήμητρα και τον …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.