Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Έπεσε» στα Τρίκαλα η αυλαία του 9ου Παγκοσμίου Ανταμώματος Θεσσαλών

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με …ξενάγηση στα Τρίκαλα των Συνέδρων, οι εργασίες του 9ου Παγκόσμιου Ανταμώματος Θεσσαλών.

Χθες το απόγευμα, στο «Μουσείο Τσιτσάνη» πραγματοποιήθηκε το κύριο μέρος του ανταμώματος, με ομιλίες και τοποθετήσεις επί των θεμάτων που απασχολούν τους Έλληνες μετανάστες.

Ως οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, δεν έχασε ταυτόχρονα την ευκαιρία να αναφερθεί και στο …γκαβό λεωφορείο στο …ΑΤΜ (άφαντο) που εκδίδει πιστοποιητικά. 

Ο Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων Γιώργος Τσίγκας, τόνισε ότι «ο Έλληνας δεν ξεκόβει από τις ρίζες του, κάτι που πρέπει να αξιοποιηθεί», ενώ ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Δήμαρχος Μουζακίου Γιώργος Κωτσός, επισήμανε πως «Οι απόδημοι είναι σημαντικός πόρος, μια τεράστια δύναμη που δεν έχουμε αξιοποιήσει».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καναδά Νικηφόρος Λαμπίρης έθεσε το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού…

Ο Πρόεδρος της e-trikala ΑΕ Γιάννης Κωτούλας, ανέλυσε τις …τεχνολογίες που χρησιμοποίσε ή χρησιμοποιεί  ο Δήμος για «να γίνει ΄΄εργαστήριο ιδεών και πράξεων΄΄ για να περάσει η πόλη από το e-trikala στο… i-trikala και στο … o-trikala, η Αντιδήμαρχος Ντίνα Δήμα, αναφέρθηκε σε … «Μύλο των Ξωτικών», «ποδηλατόδρομο», βάρκες στον Ληθαίο και στην Λίμνη Γκιτζή, ενώ Ο φιλόλογος – ερευνητής και συγγραφέας Θεόφιλος Αναστασίου παρουσίασε το …κλασικό θέμα «Τρίκαλα, πρωτεύουσα του λαϊκού τραγουδιού».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή