Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Έσκασε» αποχή παικτών στον ΑΟΤ για οφειλές

Μια άσχημη εξέλιξη είχε η προπόνηση της Παρασκευής 29/3 στον Α Ο Τρίκαλα. Η οποία προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν αποχή για οφειλές της διοίκησης προς τα πρόσωπά τους. Αυτό δεν ακούστηκε καθόλου καλά στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης και του Νομού και αποτελεί μια πραγματικά άσχημη είδηση.

Η ομάδα πάντως δεν έχει θέμα για τον αγώνα της Κυριακής στο Αιγίνιο καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κρίσιμο ματς πριν από το επόμενο στην προσπάθεια να διατηρηθεί ο ΑΟΤ στην δεύτερη κατηγορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι έχουν δοθεί κάποια έναντι στους παίκτες και υπήρξε υπόσχεση ότι θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες και άλλες πληρωμές. Καλό είναι να σταματήσει εδώ όλο αυτό, να λυθεί το ζήτημα , να κάνει αυτό που πρέπει σύντομα η διοίκηση και η ομάδα να διεκδικήσει τον στόχο της με το πρωτάθλημα πλέον να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Στα αγωνιστικά, είναι να γίνει προπόνηση το Σάββατο 30/3 και ακολούθως να βγει η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.

Τα Τρίκαλα για αυτό το παιχνίδι έχουν τρεις πολύ σημαντικές απουσίες , αυτές των Λάσκαρη, Τσιάρα και Μαρκόφσκι.

Για τον Αιγινιακό η φουτμπολ λιγκ ανακοίνωσε πως του αφαιρούνται τρεις βαθμοί για τις οφειλές στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Θανάση Τόλιο και αυτοί θα επιστραφούν αν μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου εξοφληθεί ο ποδοσφαιριστής.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή