Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αγωνία του Χρήστου Μιχαλάκη για τα συνεχή κατολισθητικά φαινόμενα και για τις πλημμύρες

Ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για τις ζημίες από κατολισθήσεις σε 5 ορεινές περιοχές με επίκεντρο την Πιαλεία.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr έπειτα από την αυτοψία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη στην πληγείσα από τις κατολισθήσεις περιοχή της Πιαλείας, κατά την διάρκεια ανοιχτής συζήτησης ο Αντιπερειφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασε την αγωνία του τόσο για τα συνεχή κατολισθητικά φαινόμενα στα ορεινά των Τρικάλων, όσο και για τα 60.000 στρ. γης που  κατακλύστηκαν από το νερό.

«Έχουμε ζημίες σε Ρωποτό, Σταγιάδες ,Μαλακάσι, Ξυλοπάροικο και Πιαλέια.Το ευτύχημα είναι πως δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές» ανέφερε με νόημα ο κ. Μιχαλάκης, τονίζοντας στον κ. Σκουρλετη πως «ο Πηνειός είχε 60 χρόνια να καθαριστεί και τώρα το κάνουμε, όμως έχουμε ανάγκη 15 εκ. ευρώ, ώστε να προχωρήσουμε το έργο μέχρι την Πηνειάδα» με τον Υπουργό να απαντάει πώς ««είναι πολλά τα προβλήματα που έχουν κληρονομηθεί και πρέπει να τα ιεράρχησουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή