Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Αγρίεψε» στην σύγκριση με τον …πατέρα του

Διάσταση απόψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων για τους χειρισμούς στην διεκδίκηση Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν πείθεται με τίποτα ο Δημήτρης Χατζηγάκης ότι η Δημοτική Αρχή Τρικάλων διεκδικεί με δυναμικό τρόπο καλύτερη θέση στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Παιδείας για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ο κ. Χατζηγάκης αφού χαρακτήρισε το πρόσφατο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ως «περίπου συγκέντρωση», εξέφρασε την άποψη ότι «δεν διεκδικούμε δυναμικά έστω και τώρα μπορούμε κάτι να πάρουμε».

«Ούτε παλμό είχε, ούτε κόσμο και υπήρξαν και …απουσίες μερικών Φορέων», σχολίασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για το συλλαλητήριο και πρόσθεσε «Οι Πανεπιστημιακοί τα έχουν βρει μεταξύ τους, οι κοινωνίες δεν τα έχουν βρει και η δική μας είναι ΄΄ριγμένη΄΄.

Η ΣΕΦΑΑ θεωρεί καλή την κατανομή των Σχολών και έφυγε νέο υπόμνημα στο πλαίσιο της διαβούλευσης και περιμένουμε την συνάντηση με τον Υπουργό και σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω. Το παλεύουμε όσο μπορούμε συνεχίζουμε τον αγώνα».

«Θυμάσαι πόσο δυναμικά διεκδίκησε ο …πατέρας σου», αντέτεινε ο κ. Χατζηγάκης με τον κ. Παπαστεργίου να μην κρύβει την δυσαρέσκειά του για την …σύγκριση και να απαντά «αλλιώς ήταν πριν 30 χρόνια το ‘’παιχνίδι΄΄. Καμιά σχέση το τότε με το σήμερα»…
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή