Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αίτημα του Ν. Τραμπ προς την Apple να κατασκευάζει τα προΪόντα της στις ΗΠΑ

   Το… αυτί στην Apple τράβηξε ο Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας από τον αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό να πάψει να κατασκευάζει τα προϊόντα του στην Κίνα!

   “Είπα στον Τιμ Κουκ (σ.σ τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple), έναν φίλο μου, κατασκευάστε τα προϊόντα σας στις ΗΠΑ” δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

   Ο αμερικανικός κολοσσός παραδέχθηκε την Τετάρτη (2.1.2019) ότι ο κύκλος εργασιών του στο τέλος του έτους ήταν λιγότερο αυξημένος σε σχέση με τις προβλέψεις κι ότι πούλησε λιγότερα iPhone, λόγω της επιβράδυνσης της κινεζικής οικονομίας, αλλά και του εμπορικού πολέμου που κήρυξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

   Από την άλλη, ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους εμφανίστηκε την Παρασκευή (4.1.2019) βέβαιος ότι μπορεί να συναφθεί εμπορική συμφωνία με το Πεκίνο και να μπει τέλος στον εμπορικό πόλεμο.

   “Πιστεύω ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία με την Κίνα” επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των πρώτων απευθείας διαπραγματεύσεων τη Δευτέρα (7.1.2019) στο Πεκίνο μεταξύ υψηλόβαθμων Αμερικανών και Κινέζων αξιωματούχων.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή