​Ακούραστος συνεχίζει ο Μικέλης Χατζηγάκης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει ο Μικέλης Χατζηγάκης τις περιοδείες του απ’ άκρη σ’ άκρη του Νομού Τρικάλων προκειμένου να έλθει σε επαφή και να μιλήσει με όλους (αν είναι δυνατόν) τους πολίτες , να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να τους μεταφέρει τις δικές του απόψεις για το πώς ο τόπος θα πάει μπροστά.

Ειδικότερα, «εκμεταλλευόμενος» το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο νέος Τρικαλινός πολιτικός κυριολεκτικά δεν άφησε ορεινό ή ημιορεινό χωριό για χωριό που να μην το επισκεφθεί επιδιώκοντας να στείλει το μήνυμα ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και μετά τις εκλογές θα βρίσκεται κοντά σε όλους συμπολίτες του.

Το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο ο Μικέλης Χατζηγάκης έχει περιοδεύσει στον Νομό μας δύο και τρεις φορές, δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την επικοινωνία με καθημερινούς ανθρώπους, καθώς στο διάστημα αυτό έχει συναντηθεί και έχει σχηματίσει προσωπικές σχέσεις με χιλιάδες συμπολίτες μας.

«Στοίχημά» του, που δεν είναι άλλο από την συνεχή και καθημερινή του παρουσία στα τοπικά πράγματα, είναι να κερδίσει την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους, και όπως φαίνεται το κερδίζει!Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή