Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Άλλες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟΤ

» Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την άμεση μεταγραφή του

Δημήτρη Υψηλού στο ρόστερ της ομάδας. Ο 26χρονος επιθετικός, γεννηθείς στις 07/03/1992, βάζει πλώρη για πρώτη φορά στην καριέρα του για τη Φούτμπολ Λιγκ, αφήνοντας τον ΠΑΟ Κουφαλίων και την Γ ́ Εθνική, για να ενισχύσει τις επιθετικές γραμμές της ομάδας μας. Για την ιστορία, ο Δημήτρης Υψηλός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών στις ακαδημίες του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Πέρασε από όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΜ και σε ηλικία 14 ετών αγωνίζεται στον ΑΟΚ μέχρι τα 17 του όταν και μεταγράφεται στον Καμπανιακό ως βασικός με ηγετική μορφή, καλύπτοντας αρκετές θέσεις στη γραμμή κρούσης. Μετέπειτα αναλαμβάνει δράση στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου και αργότερα στον Μ.Γ.Ο Στρατωνίου.»

» Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την άμεση μεταγραφή του Ηλία Αϊβάζογλου στην ομάδα μας. Ο 23χρονος Θεσσαλονικιός γεννηθείς στις 01/08/1995, ως δεξιοπόδαρος πλάγιος αμυντικός,αποτελεί ένα από τα ταλέντα της γενιάς του με ευρωπαϊκό αέρα, αφού μεταξύ άλλων συμμετείχε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αγγλίας και συγκεκριμένα στην ομάδα Likeston Town, καθώς και στην Nottingham Forest under 19, με σημαντικές διακρίσεις.

Στα ελληνικά γήπεδα έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ομόνοια Σίνδου, Όλυμπο Λεπτοκαρυάς, Βατανιακό, Μαγνησιακό, Μακεδονικό Μικρού Μοναστηρίου, ΜΑΣ Στίβου, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου.»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή