Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Μύρισε» …παζάρι

Μετατροπή των Καρυών Τρικάλων σε χώρο φιλοξενίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης.

Με την προσδοκία της Δημοτικής Αρχής να βάλει «ζεστό» χρήμα στο Ταμείο του Δήμου (περισσότερο από πέρυσι), ξεκίνησαν οι προεργασίες μετατροπής των Καρυών Τρικάλων σε χώρο φιλοξενίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης.

Οι κατασκευαστές των παραγκών έχουν ξεκινήσει την εργασία τους, ενώ οι ενοικιαστές έμποροι, ετοιμάζονται για το μεγάλο ετήσιο γεγονός του Σεπτεμβρίου για την πόλη των Τρικάλων.

Λογικά φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση ενοικίασης χώρων, ενώ πολλοί Τρικαλινοί κρατούν (οικονομικές) δυνάμεις για την αναζήτηση ευκαιριών στην αγορά προϊόντων.

Ιδιώτης θα αναλάβει και φέτος την καθαριότητα του χώρου, ενώ το Αστικό ΚΤΕΛ με το …τρενάκι θα κληθεί να συμβάλει στην μετακίνηση του κοινού από και προς τις Καρυές.

Από πλευράς Δήμου, παραμένει άγνωστο αν θα επαναληφθεί το περσινό εγχείρημα να δοθεί και μια πολιτιστική «πινελιά» στην ετήσια εμποροπανήγυρη με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων με την συνδρομή πολιτιστικών Συλλόγων, αλλά σε κάθε περίπτωση και φέτος το ξακουστό παζάρι των Τρικάλων, θα γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για τους Τρικαλινούς, που θα βρεθούν να γεύονται φαρσαλινό χαλβά, σουβλάκια και λουκάνικα, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάζουν στο «λούνα παρκ» που θα στηθεί…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή