​Αναβάθμιση του εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων για την ΔΕΥΑΤ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων ενέταξε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι την πράξη με τίτλο «ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ»,με σκοπό τη βελτίωση των περιβαλλοντικών υποδομών της και ειδικά αυτών της επεξεργασίας λυμάτων.  Η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων των Τρικάλων είναι επιβεβλημένη λόγω της παλαιότητας των μηχανημάτων (η περάτωση της αρχικής εγκατάστασης είχε γίνει το 1987) και λόγω ανάγκης βελτίωσης της ποιότητας των εκροών. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει βελτίωση της επεξεργασίας των λυμάτων και με την τριτοβάθμια επεξεργασία που θα προστεθεί,  θα επιτευχθεί καλύτερη ποιότητα εκροής  και θα υπάρξει δυνατότητα των επεξεργασμένων λυμάτων για άρδευση.

Η διάρκεια του έργου θα είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και ο  προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 3.410.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

Να σημειωθεί ότι στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Ε.Ε.Λ. Τρικάλων θα συμβάλλει και η εργολαβία  «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ Ε.Ε.Λ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ» η οποία είναι σε εξέλιξη.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή