Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανακοίνωση Μετώπου Λαού για αγώνες ανατροπής στη ΓΣΕΕ

Ζήτω οι αγώνες ανατροπής στη ΓΣΕΕ!

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

Χαιρετίζει τους μαχητικούς και αποφασιστικούς αγώνες του ΠΑΜΕ για ν’ απαλλαγεί ο Συνδικαλισμός και η ΓΣΕΕ απ’ τους εργατοπατέρες, τους νόθους αντιπροσώπους και τους εργοδότες.

Χαιρετίζει ιδίως τη δυναμική παρέμβασή του που παρεμπόδισε και ματαίωσε το ψευτοσυνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο που η σαπίλα των εργατοπατέρων πήγαν να πραγματοποιήσουν στου διαόλου τη μάνα, κρυφά, χωρίς εργαζόμενους και χωρίς ΜΜΕ!

Αν δεν είχαμε αυτή την επιτυχία (παρέμβαση/ματαίωση), θα είχαμε σήμερα τη νέα «νόμιμη»(!) διοίκηση της ΓΣΕΕ και θα συνεχίζονταν όλα κανονικά, αφού οι χορτάτοι εργατοπατέρες, όργανα της εργοδοσίας και της εξουσίας, θα εξακολουθούσαν να διοικούν ως… εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Εργατικής Τάξης!!

Αυτή η ντροπή απεφεύχθη. Απαιτείται τώρα νέα συνέχιση των αγώνων. Αγώνες μαζικοί, αλλά και δυναμικοί. Όχι αγώνες διαμαρτυρίας, περίπατοι και παρελάσεις. ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ, ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ, ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, όταν αυτό επιβάλλεται.

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! Ο ΦΟΒΟΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή