Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανακοίνωση της νεολαίας των ΑΝ.ΕΛΛ. για την μαζική αντιγραφή στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Δυστυχώς, δεν μας κάνει καμία εντύπωση η αντίδραση συγκεκριμένων φοιτητικών παρατάξεων για την υπόθεση της μαζικής αντιγραφής από φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Δεν θυμόμαστε καμία αντίδραση, καμία υποστήριξη και καμία κίνηση ευαισθησίας προς τους φοιτητές, από αυτές τις παρατάξεις, στις εποχές των άγριων πολιτικών Σαμαρά-Βενιζέλου. Η παράνοια που έχει χτυπήσει τους κύκλους των κομμάτων τους, μάλλον έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας. Ενώ η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και βεβαίως, ο αντιπρόεδρος της έχουν κάνει υποτίθεται σημαία τους την αριστεία, τα κομματικά στελέχη τους στα Πανεπιστήμια ζητούν παραβίαση κανονισμών λόγω κρίσης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως και όλοι όσοι φοίτησαν σε δημόσιο Πανεπιστήμιο ή ΑΤΕΙ τα τελευταία χρόνια, τις βρόμικες πρακτικές, τις μεθοδεύσεις, τις πελατειακές σχέσεις που δημιουργούν και τις προσπάθειες που κάνουν για να ελέγχουν τα ιδρύματα, παρατάξεις όπως εκείνη της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός όμως από αυτές τις βρόμικες διαδικασίες υπάρχει και η πλειοψηφία των φοιτητών, που επιθυμεί να κατακτήσει τη γνώση, να προοδεύσει και να προσφέρει στην επιστήμη και στην Πατρίδα.

Τους την χαρίζουμε λοιπόν την «αριστεία» τους. Την «αριστεία» των φίλων και των κολλητών, την «αριστεία» της κλίκας τους. 

Αυτήν την «αριστεία» που τους μαθαίνουν τα κόμματα τους, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή