Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ανασφάλιστοι» οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

   Πηγαίνοντας κανείς στον Νοσοκομείο Τρικάλων και ιδιαίτερα στα Επείγοντα Περιστατικά προς αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος υγείας, θα διαπιστώσει πως το κλίμα που επικρατεί είναι ολίγον τι άναρχο και δίχως κανόνες να εφαρμόζονται.

    Στην προσπάθεια του να δει κάποιος έναν γιατρό αναγκάζεται να είναι στην αναμονή επί μισή ώρα και με ένα άτομο με πολιτικά, να προσπαθεί να οργανώσει και να διευθετήσει τα πράγματα όπου επικρατεί ένα σχετικό χάος.

    Τονίζεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια ενδεικτική αίσθηση ασφάλειας καθώς δεν υπάρχουν υπάλληλοι φύλαξης στο Νοσοκομείο, οπότε θεωρητικά οι γιατροί είναι στο έλεος της οργής του κάθε πολίτη που και αυτός με τη σειρά του έχει τα… δίκια του αφού οι διαδικασίες δρομολόγησης των περιστατικών γίνονται με αργό ρυθμό ενώ η Διοίκηση του Νοσοκομείου αδυνατεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο.

   Η ανάγκη να υπάρξει η μέριμνα οργάνωσης της λειτουργικότητας προς λύση των στοιχειωδών προβλημάτων από το Νοσοκομείο είναι έντονη καθώς οι… «γιατροί-ήρωες» αδυνατούν ακόμη να ξεχωρίσουν ποια από τα ‘’τόσα’’ περιστατικά θα πρέπει να εξεταστούν πρώτα ή ποια είναι τα πιο σοβαρά λόγω του ότι δεν υπάρχει κάποιος να επιβάλλει κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία των Επειγόντων Περιστατικών.

   Έτσι, μένουν εκτεθειμένοι και οι πολίτες που βλέπουν να μην υπάρχει μια κάποια ροή στη αναμονή τους αλλά και οι γιατροί οι οποίοι χωρίς και το αίσθημα της ασφάλειας δεν μπορούν παρά να χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης με τις δεδομένες συνθήκες.

   Δεν είναι μόνο τα… δελτία τύπου και το τι γίνεται στην… ταράτσα σημαντικά, αλλά πρέπει να υπάρξει από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων και η σχετική πρόνοια για την ομαλή παροχή των υπηρεσιών υγείας μέσω της ποιοτικής αναδιοργάνωσης των δομών λειτουργίας του γιατί προς το παρόν η… «μπάλα έχει χαθεί»…!!!
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή