Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανεβάζει στροφές ο Μικέλης

Ανεβάζει στροφές ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος την Δευτέρα έδωσε δύο διαδοχικές συνεντεύξεις στο ράδιο ΖΥΓΟΣ (Αργυρούσης – Παπαγεωργόπουλος) και στο TRT (Σωτήρης Πολύζος).

Ο Μικέλης μίλησε για την συνταγματική αναθεώρηση την οποία χαρακτήρισε μια «χαμένη ευκαιρία» εξαιτίας της επιλογής του κυρίου Τσίπρα να εργαλοιοποιήσει (και αυτή) την κορυφαία κοινοβουλευτική λειτουργία στον βωμό μικροκομματικών στόχων. Η σκόπιμη δυσπραγία που επέδειξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην μη αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα πανεπιστήμια και του άρθρου 24 που αφορά το περιβάλλον, όσο και του άρθρου 32 (μη αποσύνδεση προέδρου με εκλογές) που τεχνηέντως υποσκέλισε το Μέγαρο Μαξίμου, δείχνουν πως ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να κάνει τακτικισμούς εις βάρος σωστών πολιτικών με άμεσο στόχο ενδεχόμενα εκλογικά οφέλη για τον ίδιο.

Επίσης, ως εμπειρογνώμονας του Κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ ο Μικέλης ανέλυσε το οικονομικό πλάνο του κόμματος και είπε πως «ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος  μας είναι να βρουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δουλειά. Και το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε για αυτό είναι να μειώσουμε τους φόρους. Για παράδειγμα, η ΝΔ δεσμεύεται για μείωση του ΦΠΑ σε εστίαση και διαμονή στο 11%, μείωση του φόρου των επιχειρήσεων κατά 20%, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή