​Ανέλαβε καθήκοντα Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ο Κώστας Σκρέκας

Ορκίστηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πρώτης Κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο νέος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας.

Λίγο αργότερα κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε στις πρώτες του προτεραιότητες, όσον αφορά τη διαχείριση του κρίσιμου χαρτοφυλακίου της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). 

Όπως τόνισε ο Υφυπουργός «προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και δικιά μου προσωπικά είναι η στήριξη του μικρομεσαίου αγρότη και με αποφασιστικά και γρήγορα βήματα θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση». 

Ο κ. Κώστας Σκρέκας στάθηκε επίσης στις μεταβολές που προκαλεί η κλιματική αλλαγή και στην ανάγκη προσαρμογής στα νέα δεδομένα με εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος υλοποίησης έργων αρδευτικών έργων υποδομής που θα αποτρέψουν τη μετατροπή τεράστιων εκτάσεων σε ξερικές, πλήττοντας το εισόδημα των παραγωγών.

Όσον αφορά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τη νέα του Κυβέρνηση, ο κ. Κώστας Σκρέκας ήταν σαφής: «Έχουμε ένα χρέος. Να βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να γυρίσει σελίδα η χώρα. Είμαστε όλοι στρατιώτες και οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα και η αισιοδοξία στο λαό μας». 

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων πολλών Τρικαλινών, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κώστας Μαράβας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων-Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ κ. Χρήστος Μπλουγούρας, ο Αντιδήμαρχος Πύλης κ. Θανάσης Κωστάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πύλης κ.κ. Κώστας Ούτρας, Βαγγέλης Κουτής, ο τέως Δήμαρχος Πύλης κ. Μιχάλης Τσιούτσιας κ.α..Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή