Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ανησυχητική η κατάσταση με τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά λεωφορείων

   Σύγχυση επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τις επιθέσεις σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ καθώς τα περιστατικά έχουν φτάσει στον αριθμό τους τα 12 γεγονός που καθιστά την κατάσταση ανησυχητική.

   Ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών τόνισε πως θα επιδιωχθεί μια σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την Αστυνομία  για την αντιμετώπιση της κατάστασης η οποία είναι εκτός ελέγχου.

   Αναφερόμενος στους δράστες των επιθέσεων, εκτίμησε πως είτε πρόκειται για ανηλίκους, είτε για άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

    Συγκεκριμένα, άγνωστοι πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ, επιθέσεις σε λεωφορεία, στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μία επιβάτης.

   Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα του τζαμιού μια γυναίκα.

   Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

   Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ σημειώνεται ότι από το βράδυ του Σαββάτου, έχουν σημειωθεί συνολικά πέντε τέτοια περιστατικά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή