​Άνοιγμα του Μικέλη Χατζηγάκη στο … «κέντρο»

Δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: 

«Η διαδικασία ανάδειξης αρχηγού στην Κεντροαριστερά ήταν δημοκρατική και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα. Η διαδικασία ήταν –πολύ σωστά- ανοιχτή για όλους τους πολίτες, υπήρχαν 2 ντιμπέιτ που βοήθησαν να αποσαφηνιστούν οι θέσεις όλων, και οι υποψήφιοι μεταξύ τους είχαν μια νηφάλια και μετρημένη αντιπαράθεση χωρίς ακραίες φωνές. 

Το ίδιο ισχύει, βέβαια, και για το κόμμα στο οποίο ανήκω, την Ν.Δ., η οποία πήγε και ένα βήμα παρακάτω και εκτός από την ανοικτή διαδικασία εκλογής Προέδρου το 2015 εφάρμοσε μια πληθώρα ανοικτών διαδικασιών όπως το Μητρώο Στελεχών, την ανοιχτή διαδικασία πρόσληψης εμπειρογνωμόνων για το κυβερνητικό πρόγραμμα, τα ανοιχτά προσυνέδρια, τα διάφορα ερωτηματολόγια για τον απλό κόσμο, κτλ. 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το σημερινό αποτέλεσμα κάθε φορά που ένα κόμμα ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία και δεν περιχαρακώνεται στο σκληρό κομματικό πυρήνα, είναι κέρδος όχι μόνο για το ίδιο αλλά και για την δημοκρατία και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Το άνοιγμα των κομμάτων στην κοινωνία και το σπάσιμο του «κλειστού κλαμπ» είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της νέας γενιάς που θα ασχοληθεί με την πολιτική.»Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή