Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αόριστη πρόσκληση του Δήμου Τρικκαίων προς επιχειρηματίες

Χωρίς όρους και με …ανοιχτές προσφορές η πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού κατοικιών στα Τρίκαλα για μετεγκατάσταση φιλοξενουμένων του hotspot.

Στην σελίδα του e-trikala.gr έχει αναρτηθεί μια πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για την προμήθεια εξοπλισμού κατοικιών στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για πρόσκληση πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο στη Ε.Ε, με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και η e-trikala που έχει αναλάβει να «τρέξει» το πρόγραμμα, προτίθεται να εξοπλίσει διαμερίσματα για την προσωρινή στέγαση τους, καλώντας επιχειρήσεις να υποβάλλουν οικονομική προσφορά για οικοσυσκευές.

Η πρόσκληση είναι πολύ αόριστη, καθώς αναφέρονται μόνο τα είδη νοικοκυριού που ζητά και δεν υπάρχουν οι όροι του διαγωνισμού που αφορά  70 διαμερίσματα που θα φιλοξενήσουν περίπου 420 άτομα.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καλούνται να αποστείλουν την οικονομική τους προσφορά στο [email protected] το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, την ώρα που θα έπρεπε λογικά να κατατεθούν κλειστές προσφορές ώστε να επιλεγεί η πιο συμφέρουσα.

«Η αγορά και η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται τμηματικά», αναφέρεται στην συγκεκριμένη πρόσκληση που προκαλεί ήδη αντιδράσεις εντός και εκτός Δήμου καθώς οι ανοιχτές προσφορές που στέλνονται σε …email δεν διασφαλίζουν σε καμιά περίπτωση το αδιάβλητο της διαδικασίας…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή