Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​ΑΟΤ-ΑΕΚ 1-4 σε 25΄

Πέντε γκολ στα πρώτα 25΄ σημειώθηκαν στον φιλικό αγώνα του Α Ο Τρίκαλα με την ΑΕΚ ο οποίος έγινε στο στάδιο Τρικάλων.

Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-4 υπέρ της ΑΕΚ σε ένα ματς που είδαν περισσότεροι από 5000 φίλαθλοι.

Ο ΑΟΤ αιφνιδιάστηκε από την ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φάσεις έκαναν οι φιλοξενούμενοι τις έκαναν γκολ στο πρώτο διάστημα του αγώνα.

Φυσικά τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολύ αισθητά καθώς δεν λειτουργούσε καλά ούτε η πίεση ψηλά ούτε και η μεσαία γραμμή της ομάδας.

Τα Τρίκαλα βελτίωσαν το παιχνίδι τους στην επανάληψη όπου δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ΑΕΚ , αλλά κρατάμε το πρώτο μέρος όπου τα Τρίκαλα θα πρέπει να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία και ίσως να αλλάξουν και παίκτη στα μετόπισθεν.

Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου κυριάρχησε πλήρως ενώ στο δεύτερο ημίχρονο όπως είπαμε η ομάδα των Τρικάλων είχε καλύτερα πατήματα στο γήπεδο και έκανε επιθετικές ενέργειες.

Γενικά ο κόσμος είδε ένα καλό ματς και για τα Τρίκαλα ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για να δει που ακριβώς βρίσκεται η ομάδα, τι λάθη πρέπει να διορθώσει και να βελτιώσει την δυναμική ως ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ερωτηματικό αποτελεί για άλλη μια φορά η μη χρησιμοποίηση καθόλου του τερματοφύλακα Γιδόπουλου αλλά και του Θεολόγη του άλλου τερματοφύλακα που ήρθε πρόσφατα και δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί ο Ντόστανιτς επιμένει να χρησιμοποιεί σχεδόν σε όλα τα φιλικά σε όλο το 90λεπτο έναν τερματοφύλακα σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν έπαιξε επίσης καθόλου και ο Κατσαντώνης. 

Στο 2΄ σε κόρνερ του Γκάλο και σύγχιση στην άμυνα ο Γιακουμάκης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 10΄ ο Λόπες από αριστερά αφύλαχτος έφυγε στην περιοχή, ο Πάνος παράτησε την φάση γιατί τραυματίστηκε και ο παίκτης της ΑΕΚ με το αριστερό έγραψε το 0-2.

Στο 12΄νέος αιφνιδιασμός από πλευράς ΑΕΚ , η μπάλα στρώθηκε στον Γαλανόπουλο ο οποίος με σουτ έκανε το 0-3.

Στο 15΄ τα Τρίκαλα πίεσαν ψηλά, ο Συμελίδης έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-3.

Στο 25΄ ο Γαλανόπουλος πέρασε τέσσερις παίκτες των Τρικάλων στο κέντρο, πάσαρε στον Κλωναρίδη και αυτός το 1-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 19΄σουτ ο Ρούνεϊ από καλή θέση ήταν όμως άστοχο.

Στο 41΄απ΄ευθείας φάουλ ο Αϊντάρεβιτς η μπάλα πέρασε πάνω από την Τρικαλινή εστία.

Στο 42΄ο Κλωναρίδης μπήκε στην περιοχή πλάσαρε από πλάγια θέση σωτήρια σε κόρενρ έβγαλε την μπάλα ο Ταϊρης.

Στο 44΄ο Τσιμίκας έπιασε ένα καλό σουτ η μπάλα έξω.

Στο 50΄ο Συμελίδης σουτ απέκρουσε ο Τσιντώντας.

Στο 60΄ο Συμελίδης και πάλι έξω από την περιοχή γύρισε σούταρε η μπάλα δίπλα από την εστία της ΑΕΚ.

Στο 78΄ φάση διαρκείας στην άμυνα της ΑΕΚ, η μπάλα κατέληξε στον Γκλότοβο σούταρε η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και απομακρύνθηκε.

Α Ο Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας , Γκότοβος, Πατσατζόγλου , Τσιάρας , Τσιμίκας , Γιουκαρής , Ρούνει , Συμελίδης , Ράντι

Αγωνίστηκαν και οι Νιάρος, Συριόπουλος, Γκατζολάρι, Μακρίδης, Ηλιάδης, Αλμπάνης, Τριανταφυλλάκος, Σταματάκος.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης) : Τσιντώτας   Λόπεζ  ,Γκάλο  , Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι  , Αιντάρεβιτς  , Κλωναρίδης  , Γαλανόπουλος  , Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης

Αγωνίστηκαν και οι Γιαννίκογλου, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μοράν, Γιαννιώτας, Πόνσε.

Mετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Ράτκο Ντόστανιτς, προπονητής του Α Ο Τρίκαλα δήλωσε:

«Πρώτα απο όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε σαν οικοδεσπότες την ομάδα της ΑΕΚ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και να της ευχηθούμε καλή πορεία στους ομίλους του Champions League. Εμείς προετοιμαστήκαμε ξέροντας ότι έχουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του κυπέλλου. 

Ξέρουμε ότι δεν ήμαστε στο 100% αλλά η ομάδα είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι. 

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Για αυτούς τους παίκτες που είπατε , είναι παίκτες που είχαν κάποια προβληματάκια. Δεν είχανε χρόνο σημαντικό να προετοιμαστούν, δουλεύουμε συνέχεια κάποια πράγματα. 

Δεν ψάχνω κάποιο άλλοθι. Εγώ κοιτάω αυτοί οι παίκτες που είναι έτοιμοι, αυτοί να παίζουν. 

Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα στην αρχή του ματς. 

Στα πρώτα 12 λεπτά ήμασταν 0-3. Εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα κάνουμε καλή δουλειά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε 2 φορές καλύτερα. Αν θέλουμε να ανεβούμε και να φτάσουμε στο επίπεδο της Superleague (σ.σ σημείωσε ότι η ΑΕΚ είναι στο τοπ επίπεδο) θα πρέπει να ξέρουμε ότι τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. 

Δεν έχουμε πολύ χρόνο για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε 18-20 παίκτες που είναι καλοί παίκτες και τους πιστεύω. Έχουν δυνατότητες. Το έχουν αποδείξει πρέπει να το πιστέψουν και θα είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα. 

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν είναι μόνο η άμυνα. Ξεκινά από όλους τους παίκτες. Η αμυντική τακτική ξεκινάει απο την επίθεση και η επιθετική τακτική ξεκινάει από την άμυνα. Είναι όμως κάποια λάθη που πρέπει να τα διορθώσουμε και θα διορθωθούν. Ας τα κάνουμε στα φιλικά τα λάθη»  

Δεν έκανε δηλώσεις ο προπονητής της ΑΕΚ, Ουζουνίδης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή