«Απόβαση» Ιταλών στην Πύλη

Σήμερα το μεσημέρι εκπρόσωποι του Δήμου Λορέτο επισκέφτηκαν τον Δήμο Πύλης, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, με τους συνεργάτες του.

Την αποστολή των αντιπροσώπων του Δήμου του Λορέτο αποτελούσαν ο Alessio Angelo Ferrari Commeno, δικηγόρος Πρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών της Ρώμης, ο Giancarlo De Col – Αρχιτέκτονας – Μάνατζερ Οικονομικός Σύμβουλος της Ακαδημίας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών της Ρώμης- υπεύθυνος για την ανάπτυξη του θρησκευτικού Τουρισμού, η Stefania Giorimbelli – δικηγόρος συνεργάτης του Δήμου Λορέτου, ο Fernando Frezzotti – Ιστορικός υπεύθυνος – Υπεύθυνος του Τμήματος Μελετών της Ελληνικής Κοινότητας του Μάρκε, ο Χάρης Κουδούνας Σύμβουλος σε θέματα μεταφορών και Τουρισμού μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας, ιστορικός, ερευνητής, και συγγραφέας και ο Roberto Bertoloni Εκπρόσωπος του Δήμου του Λορέτου υπεύθυνος για θέματα θρησκευτικού Τουρισμού.

Ο Δήμαρχος, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην όμορφη Πύλη, ενώ τόνισε ότι «είμαι σίγουρος μετά τον ερχομό μας στην πόλη του Λορέτου, όπου έχουμε τις καλλύτερες εικόνες και με τον δικό σας ερχομό εδώ στην Πύλη θα ανοίξουμε νέους δρόμους συνεργασίας. Εύχομαι ο δρόμος των Αγγέλων να είναι η απαρχή για κάτι καλό στην ανάπτυξη του Τουρισμού, εύχομαι καλή διαμονή στον τόπο μας».

Κατόπιν έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από εκπροσώπους του Δήμου Λορέτο για τον σκοπό της συνεργασίας μεταξύ των δυο Δήμων και εν συνεχεία ένα σύντομο ιστορικό του Δήμου Πύλης ανέπτυξε ο Βασίλειος Πανάγος.

Αμέσως μετά με το μίνι Bus του ΚΤΕΛ Τρικάλων μετέβησαν στην Ελάτη για γεύμα.

Τον Δήμο Πύλης εκπροσωπούσαν εκτός από τον Δήμαρχο oι Kώστας Κρούπης, Ντίνα Μπέκου, Χρήστος Νάκος και Βάνα Διαγωμά.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Λορέτο θα παραμείνουν επί τρείς ημέρες όπου θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα του Νομού Τρικάλων και του Δήμου Πύλης, καθώς και την ημερίδα που θα γίνει αύριο στις 7.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή