Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Απόλυτος «άρχοντας των κρίκων» ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, διατήρησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή και υποσχέθηκε ότι θα έρθουν ακόμα περισσότερες επικές νίκες και χρυσά μετάλλια, εφόσον είναι υγιής.

Στο Μόντρεαλ κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του στους κρίκους, μπροστά στην δυνατή κερκίδα που δημιούργησαν οι ομογενείς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ.

Ο 27χρονος πρωταθλητής μετρά πλέον 7 διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της τριετίας 2015-2017.

Ο αθλητής, που πανηγύρισε το νέο του κατόρθωμα δείχνοντας το εθνόσημο και φωνάζοντας «Ελλαδάρα!», αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή του και όχι μόνο: "Αφιερώνω αυτό τον τίτλο στον προπονητή μου, πρώτα από όλα. Επίσης, στους ανθρώπους που με στηρίζουν. Στην οικογένειά μου, στη μητέρα μου και σε όσους με αγαπούν και πιστεύουν σε εμένα. Την αγάπη μου για τη χώρα μας πιστεύω ότι τη δείχνω με τις αντιδράσεις μου και δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω…"

Παράλληλα, απεύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς του και έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ομογένεια του Μόντρεαλ, λέγοντας «Ήταν ξεχωριστό αυτό που ζήσαμε εδώ. Εδώ υπάρχει πραγματικά μία ‘μικρή Ελλάδα’, που δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη της για την πατρίδα. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν υπέροχη και μάλιστα υπήρχαν αρκετοί Έλληνες που περίμεναν για πολλή ώρα μετά τον αγώνα, μέχρι να τελειώσω με τον έλεγχο αντιντόπινγκ, για να με συναντήσουν και να μου δώσουν συγχαρητήρια! Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές για μένα"

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή