Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αποχαιρέτισαν την σχολική χρονιά οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου – Λυκείου Τρικάλων

Τελειώνοντας  η φετινή σχολική χρονιά το Εσπερινό Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Τρικάλων πραγματοποίησε την περασμένη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου ανοιχτή εκδήλωση στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος  Εrasmus+ «Healthy living and equal opportunities through sport». 

Η εκδήλωση με τίτλο «Εὖ ζῆν» είχε σκοπό αφενός να περάσει  στο κοινό μηνύματα για την άσκηση, την υγιεινή διατροφή και την απαλλαγή από εξαρτήσεις και αφετέρου να κάνει γνωστό στο τρικαλινό κοινό το εσπερινό σχολείο, τις απόψεις  και τους στόχους του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που παρουσίασαν οι συμμετέχοντες σύλλογοι και επιχειρήσεις, ενημερώθηκαν για  εναλλακτικές δυνατότητες άσκησης, είχαν την ευκαιρία να συμβουλευτούν την διατροφολόγο,  να ενημερωθούν για φορείς που δρουν κατά  των εξαρτήσεων, να γευτούν τους φυσικούς χυμούς που προσέφερε το σχολείο.

Θεωρώντας πως το σχολείο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που οφείλει να βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με την κοινωνία , πιστεύουμε πως η εκδήλωση κατάφερε να περάσει το μήνυμα πως το «Εὖ ζῆν» συνιστά μια αναλλοίωτη αξία την οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε  στην καθημερινότητά μας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή