Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αποζημίωση 300.000 ευρώ ζητά Τούρκος μουσικοσυνθέτης από τον Γιώργο Θεοφάνους

   Στα δικαστήρια ‘’τραβιέται’’ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους για την πολύκροτη υπόθεση σχετικά με την πατρότητα του τραγουδιού ‘’Μα δεν γίνεται’’ που το έχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος καθώς ένας Τούρκος μουσικοσυνθέτης ονόματι Λεβέντ Ακ-Εγκε έχει αξίωση διεκδίκησης 300.000 ευρώ για παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων από τον Θεοφάνους.

   Συγκεκριμένα, ο Τούρκος ανέφερε ότι "ο Γιώργος Θεοφάνους παρουσίασε χωρίς κανέναν δισταγμό και ηθική αναστολή, υπαίτια, παράνομα και αθέμιτα στο κοινό τη δική μου δημιουργία ως δική του".

   Η πρώτη δίκη είχε γίνει το 2016 ενώ είχε διαταχθεί η επανάληψη της ακροαματικής διαδικασίας μετά από ένα χρόνο.

  Όπως φαίνεται ο Γ. Θεοφάνους δικαιώθηκε ενώ ο Τούρκος αιτήθηκε αναβολή για να διορίσει δικό του τεχνικό σύμβουλο.

   Το αίτημα ωστόσο απορρίφθηκε από τους δικαστές με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Γιώργου Θεοφάνους Μιχάλη Δημητρακόπουλο να τονίζει κατά τη διαδικασία πως "είναι ντροπή να λένε πως ο Θεοφάνους έκλεψε το κομμάτι ενός Τούρκου που δεν είναι καν ευρέως γνωστός".

   Είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους καθώς το ταλέντο και η μουσική φαντασία του ξεπερνά κάθε όριο αφού μας έχει χαρίσει εκπληκτικές μουσικές και λαΪκές δημιουργίες.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή