«Άρωμα» Τρικάλων

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών φορέων.
 
Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης του Δικτύου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το μέτρο της ποσόστωσης στις πρόσφατες εκλογές των επιμελητηρίων φαίνεται πως απέδωσε με λαμπρά αποτελέσματα. Είκοσι εννέα γυναίκες συμμετέχουν στις Διοικητικές Επιτροπές και πολύ περισσότερες στα Διοικητικά Συμβούλια των περιφερειακών Επιμελητηρίων. Το Επιμελητήριο Τρικάλων εκπροσωπήθηκε από τη Σύμβουλο Μπέη Τζίνα.
 
Η Πρόεδρος Σοφία Οικονομάκου παρουσίασε το Δίκτυο, τη φιλοσοφία και τους στόχους του.  Όσον αφορά τις δράσεις στα περιφερειακά επιμελητήρια, η Πρόεδρος πρότεινε την επιχειρηματική εκπαίδευση και την προβολή των τοπικών προϊόντων μέσω μικρών φεστιβάλ και εκθέσεων, για την οργάνωση των οποίων έχει ήδη πάρει την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Κατόπιν και μέσω διαλογικής συζήτησης, με χαρά δόθηκε το βήμα στην κα Μπέη να αναπτύξει τις δράσεις που υλοποιεί το Επιμελητήριο Τρικάλων στον πρωτογενή τομέα και στα τοπικά παραγόμενα προϊόντα.   
 
Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δικτύωση μεταξύ των παρισταμένων συμβούλων, οι οποίες συζήτησαν τις προοπτικές που ανοίγονται εμπρός τους μέσω του Δικτύου, για την ενίσχυση των γυναικών επιχειρηματιών των περιφερειών τους και την προβολή των Επιμελητηρίων τους.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή