Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αρχίζει η «μάχη» και οι …γκρίνιες με την άσφαλτο

Ένα αίτημα θα ικανοποιεί η Δημοτική Αρχή Τρικάλων …10 θα εμφανίζονται για ασφαλτοστρώσεις.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, θα «ρίξει» 1.268.000 ευρώ από ιδίους πόρους για πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων μέσα από 7 εργολαβίες.

Φυσικά αν λάβουμε υπόψιν το τι έχει ειπωθεί μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων από το στόμα του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, το ποσό αυτό σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει όλες τις υπάρχουσες ανάγκες σε ασφαλτοστρώσεις καθώς εκτιμάται ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον ένα …5πλάσιο ποσό που φυσικά δεν μπορεί να διατεθεί.

Λογικά, η Δημοτική Αρχή-πάντα σύμφωνα με κατηγορηματικές δηλώσεις του Δημάρχου – θα δώσει προτεραιότητα σε ασφαλτοστρώσεις νεοεντασσόμενων περιοχών του Δήμου Τρικκαίων, ενώ με βάση τις προαναφερόμενες εργολαβίες, άσφαλτο θα δουν δημότες πέρα από σημεία της πόλης (τα μισά περίπου χρήματα) και στις Δημοτικές Ενότητες Καλλιδένδρου, Κόζιακα, Φαλώρειας, Εστιαιώτιδας, Μεγ.Καλυβίων, Παληοκάστρου και Παραληθαίων και στην Τοπική Κοινότητα Αγρελιάς.

Μια …8η εργολαβία είναι και αυτή της ΔΕΥΑΤ όπου θα αποκαταστήσει οδοστρώματα και πεζοδρόμια μετά από εργασίες που έγιναν από συνεργεία της.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή