​Άσκηση ποινικής δίωξης στον 23χρονο Σέρβο που εισέβαλε στην Πρεσβεία της Σερβίας

25 Nov 2018 Κοσμος

   Διατάραξη οικιακής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων είναι αυτά που συνθέτουν το κατηγορητήριο του 23χρονου Σέρβου στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και ο οποίος είχε επιχειρήσει εχθές το πρωί να σκαρφαλώσει από τα κάγκελα της σερβικής Πρεσβείας και να βρεθεί στην αίθουσα αναμονής αφού πέρασε από τον προαύλιο χώρο.

   Ο 23χρονος κουβαλούσε μαζί του 2 μαχαίρια και άφησε έξω από το κτήριο ένα μπιτόνι με πετρέλαιο ενώ ζητούσε να δει τον πρόεδρο της Σερβίας και τον πρέσβη και σε κατάσταση αμόκ φώναζε ότι το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία.

   Απ’ ότι φαίνεται, ο Σέρβος είχε ψυχιατρικά προβλήματα ενώ ήταν στην Ευελπίδων της Σερβίας όπου και έφυγε λόγο του ψυχιατρικού του προβλήματος, ενώ σημειώνεται ότι τη νύχτα είχε προσαχθεί στον Πειραιά για εξακρίβωση των στοιχείων του σε τμήμα της περιοχής όπου και αφέθηκε ελεύθερος.

   Πάντως, διαπραγματευτές της Αστυνομίας επιχείρησαν και κατάφεραν να κατευνάσουν το πνεύμα του και εν τέλει να τον αφοπλίσουν οδηγώντας τον στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.

   Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας του όρισε σήμερα τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ψυχιατρική διάγνωση.

admins
Author: admins

Share:
Έργα όλη την ερχόμενη εβδομάδα στο Βαρούσι

Έργα όλη την ερχόμενη εβδομάδα στο Βαρούσι

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών αποξήλωσης …
Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα

Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος …
Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Γκιζλής

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Γκιζλής

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού, αδελφό και θείο, Γεώργιο Ευθ. Γκιζλή …