Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό διακινητών ναρκωτικών που συνεπλάκησαν με αστυνομικούς

   Επεισόδιο με ανταλλαγή πυρών μεταξύ αντρών της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και διακινητών ναρκωτικών έλαβε χώρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων και ειδικότερα στη δασική περιοχή της Βήσσανης, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι θα γίνει μεταφορά ναρκωτικών μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου.

   Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας αυτή την πληροφορία κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στη δύσβατη αυτή περιοχή, ξαφνικά άρχισαν να δέχονται πυρά από καλάσνικοφ.

   Υπήρξε ανταπόδοση των πυροβολισμών με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 39χρονος Αλβανός και να τραυματιστεί ένας αστυνομικός ελαφρά στο χέρι. 

   Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 166 κιλών και 200 γραμμαρίων, καθώς και δύο πολεμικά όπλα καλάσνικοφ.

   Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» ενώ στην περιοχή έχει οργανωθεί η διεξαγωγή αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή