Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αστυνομική επιχείρηση με 13 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέχθησαν 1.016 άτομα, 952 οχήματα και υπήρξαν 34 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκα σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 2 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 3 Έλληνες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, Έλληνας για κλοπή, 6 Αλλοδαποί (3 Αλβανοί, 2 Πακιστανοί και υπήκοος Μπανγκλαντές), για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση της Νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Βεβαιώθηκαν 321 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 308 του Κ.Ο.Κ. (3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για αντικανονικούς ελιγμούς, 5 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 22 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 4 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για ΚΤΕΟ, 52 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 4 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 5 για φθαρμένα ελαστικά και 207 λοιπές παραβάσεις), 3 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 για κλοπή, 6 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 3 για επαιτεία.

Κατασχέθηκαν, 20 ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα χασίς. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή