​Αστυνομική επιχείρηση με 17 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας,  ελέγχθηκαν 680 άτομα, 622 οχήματα, 9 επιχειρήσεις σκραπ και 17 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Υπήρξαν 23 προσαγωγές ατόμων με τα 17 να συλλαμβάνονται.

Συνελήφθησαν, Έλληνας για κλοπή, Έλληνας για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, 6 Αλλοδαποί (4 Αλβανοί, Ρώσος και Πακιστανός) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, 2 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Έλληνες για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, 5 άτομα, (3 Έλληνες, Βούλγαρος και Ουκρανός), σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, της Νομοθεσίας περί εργατικής Νομοθεσίας, για υπεξαίρεση, επαιτεία και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Βεβαιώθηκαν 205 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 1 για κλοπή, 1 του Νόμου περί ναρκωτικών, 6 του Νόμου περί Αλλοδαπών, 2 για επαιτεία και 195 του Κ.Ο.Κ. (1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 1 για ΚΤΕΟ, 67 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 1 για φθαρμένα ελαστικά και 117 λοιπές παραβάσεις).

Κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή