Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Σχολείο» ανακύκλωσης στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων

Σε ένα μεγάλο σχολείο… ανακύκλωσης μετατράπηκε σήμερα το πρωί η κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου των Τρικάλων, με μια μεγάλη γιορτή που υλοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και την ΚΕΔΕ.

Στον  χώρο της πλατείας, μικροί και μεγάλοι, πήραν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και όταν απαντούσαν σωστά σε απλές ερωτήσεις μπήκαν  στην κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Αποτέλεσμα ήταν ο χώρος της πλατείας να κατακλυσθεί από νεαρούς μαθητές κυρίως που συναγωνίστηκαν στις γνώσεις τους πάνω σε θέματα ανακύκλωσης υλικών, για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

Παράλληλα, ενημερώθηκαν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες που βρίσκονται στα κεντρικά σημεία της πόλης.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ καθώς και το skai.gr, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  κάλυψαν την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, «για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους στις καθημερινές μας συνήθειες».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή