Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ήττα για τις γυναίκες του «Ασκληπιού» Τρικάλων

Με ήττα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι Γυναίκες του «Ασκληπιού» αφού στον αγώνα που έδωσαν στην έδρα τους με τα Γιάννενα γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1.

Η ομάδα των Ιωαννίνων  έχοντας ως «όπλο» το πολύ καλό σερβίς και την καταπληκτική άμυνα, πήρε τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετό άγχος με αποτέλεσμα πολλά χαμένα σερβίς και από τις δυο ομάδες. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο -πόντο μέχρι το 11-11 και στο σημείο αυτό η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε ένα μικρό σερί ,πήρε ένα προβάδισμα 4 πόντων το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος κερδίζοντα με 18-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ασκληπιός ξεκίνησε πολύ δυνατά, πίεσε στο σερβίς και πήρε ένα προβάδισμα 4 πόντων 6-2 και 10-6.Τα Γιάννενα πλησίασαν στο σκορ και μάλιστα πήραν κι ένα μικρό προβάδισμα 2 πόντων χωρίς όμως να μπορέσουν να ξεφύγουν και φτάσαμε σε σετ θρίλερ όπου ο «Ασκληπιός προηγήθηκε 24-22», ισοφαρίστηκε 24-24, βρέθηκε να χάνει 25-24 και τελικά κέρδισε το σετ με 28-26.

Στο 3ο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων δεν είχε πρόβλημα και με «όπλο» το πολύ καλό σερβίς και τελειωμένες φάσεις από παντού κέρδισε με 18-25.

Το 4ο  σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τα Γιάννενα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να φτάσουν με άνεση στο τελικό 15-25.

Ασκληπιός (Βασίλεβα):Βουλγαράκη Κ.,Χατζηχριστοδούλου Α., Λάιου Χ., Παπαθεοδώρου Ε., Κοτσίρα Δ .(λ),Μπόζιου Θ., Σκέμπη Β., Γεωργίου Μ.,Ταμπρατζή Α., αναστασίου Σ.,Βράκα Ρ., Γεωργίου Η.,Κωστοπούλου Φ.,Κόκκαλη Σ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή