Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Ήττα για τον Ασκληπιό από τη Νέα Γενεά

Την ήττα, με σκορ 3-0 γνώρισαν, οι γυναίκες του Ασκληπιού στο ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου απο τη Ν.Γενεά.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ναύαρχο Βότση, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της στο Ασκληπιό.

Έπαιξε όσο και όπως χρειαζόταν για να πάρει ακόμη μια νίκη.Ο Ασκληπιός αντέδρασε μόνο στο δεύτερο σετ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και δικαιολογημένα ήρθε η ήττα από έναν καλύτερο αντίπαλο.

Μια ήττα η οποία πρέπει να ξεχαστεί, πολύ γρήγορα, γιατί ακολουθεί μια σειρά από κρίσιμους αγώνες, με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο (παραμονή) και θα πρέπει να κατακτηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί ώστε να μην κινδυνεύσει στη συνέχεια αλλά και να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Τα σετ 25-15, 25-23, 25-15.

Ν.Γενεα :Ηλιάδη-Μάνου, Κοσμά, Πείου, Κοντονάσιου, Λάππα, Ρεπανίδου, Μπουρλή, Παλτιμσίογλου(λ), Φαλιάγκα, Σταυρίδη, Φίλια, Λάιου, Παπαφωτίου, Παπαζογλου(λ).

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Βασίλεβα):Λάιου, Σκέμπη, Γεωρργοπύλου, Κοτσίρα(λ), Βουλγαράκη,Χατζηχριστοδούλου, Βογιατζόγλου, Γεωργίου, Σούλκο, Ταρατόρα, Τζίκα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή