Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αυτόφωρη σύλληψη αγροτοσυνδικαλιστή στα Τρίκαλα

Κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Προέδρου της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέα Λιούτα, ενώ αναζητείται ο διαχειριστής τοπικού site.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr , πριν από λίγη ώρα, αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου , συνέλαβαν τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιάννη Ρίτσο, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας, με αφορμή δημοσίευμα που κρίθηκε συκοφαντικό από τον μηνυτή.

Ο κ. Ρίτσος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων, ενώ ταυτόχρονα αναζητείται στο πλαίσιο της ίδιας διαδικασίας και ο διαχειριστής τοπικό site που ανάρτησε το επίμαχο κείμενο του αγροτοσυνδικαλιστή.

Με  δηλώσεις του στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έχουν ξεπεραστεί ακόμη και τα όρια της συκοφαντίας, είναι απαράδεκτο αυτό το κείμενο, το οποίο προσβάλει την προσωπικότητά μου και γι αυτό κινήθηκα νομικά» και προσθέτει πως «τα χρήματα που θα διεκδικηθούν ως αποζημίωση γι αυτή την συκοφαντία, θα διατεθούν εξολοκλήρου για το κοινωνικό έργο της εκκλησίας και σε ευαγή ιδρύματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή