Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αυτοκτόνησε παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας

Τέλος στη ζωή της έδωσε, στα 23 της μόλις χρόνια, η Κέλι Κάτλιν, παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας. Η ίδια μιλούσε, μόλις προ εβδομάδων, για τρομερή πίεση και άγχος, στην προσπάθειά της να συνδυάσει, επιτυχώς, σπουδές και αθλητισμό παγκόσμιας κλάσης.

Η είδηση του θανάτου της, την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος της ο πατέρας, έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια αθλητική, και όχι μόνο, κοινότητα. Η 23χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει τρεις παγκόσμιους τίτλους από το 2016 έως το 2018, όταν και πήρε και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Το μήνυμα στο οποίο είχε γράψει πριν από λίγο καιρό, ανέφερε: «Ούσα φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα, μερικές φορές νιώθω πως χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει. Αυτό είναι ίσως το σημείο που θα περιμένατε να πω κάτι κλισέ όπως "τα πάντα είναι η καλή διαχείριση χρόνου". Ή ίσως κάτι όμορφο, ένα ενθαρρυντικό μότο, όπως "το να είμαι φοιτήτρια με κάνει καλύτερη αθλήτρια"! Εξάλλου, με κάποιον τρόπο τα προλαβαίνω όλα, σωστά; Σίγουρα, αυτό ισχύει αρκετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω τα πάντα…»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή