Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

   Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί για την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σήμερα το απόγευμα και για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πρόκειται να λάβουν χώρα στην πόλη.

   Σημειώνεται χαρακτηριστικά, ότι στην πόλη βρίσκονται 18 διμοιρίες των ΜΑΤ και 11 διμοιρίες της ΟΠΚΕ, για την καταστολή τυχόν επεισοδίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί και 2 αντλίες  που εκτοξεύουν νερό για την απώθηση των διαδηλωτών.

   Συγκεκριμένα, η ομιλία του πρωθυπουργού στο Παλέ ντε Σπορ με κεντρικό μήνυμα «Η Μακεδονία λέει ναι στη δημοκρατία, ναι στην αλληλεγγύη, και όχι στον εθνικισμό και τον φασισμό» είναι προγραμματισμένη στις 19:30, ενώ στις 19:00 στον Λευκό Πύργο η «Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία» και οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

   Τέλος, στην Καμάρα πρόκειται να γίνει αντισυγκέντρωση από μέλη του αντιεξουσιαστικού  χώρου ενώ υπογραμμίζεται το γεγονός ότι άγνωστοι έρριψαν μπογιές σε διαφημιστικό πανό της ομιλίας του κ. Τσίπρα που βρισκόταν αναρτημένο στη ΔΕΘ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή