Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Αύξηση των διαφημιστικών εσόδων κατά 20% για τη Google

   Σε ανακοίνωσή της η Alphabet, η μητρική εταιρία της Google, ανάφερε πως τα έσοδά της εκτοξεύτηκαν στα 33,7 δις δολάρια το τρίτο τρίμηνο με την αύξηση τους κατά 21%  σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.

   Τα καθαρά κέρδη της ανήλθαν στα 9,19 δισ. δολάρια έναντι 6,7 δισ. δολαρίων το τρίτο τρίμηνο του 2017. Μεταφράζονται σε 13,06 δολάρια ανά μετοχή, την ώρα που οι ειδικοί προέβλεπαν 10,54 δολάρια ανά μετοχή. Ωστόσο η αγορά εστίασε στα έσοδα, τα οποία ήθελε να δει στα 34 δισ. δολάρια.

   Τα διαφημιστικά έσοδα συνέχισαν να έχουν τη μερίδα του λέοντος, φτάνοντας στα 28,9 δισ. δολάρια, ενώ τα έσοδα από λοιπές δραστηριότητες όπως οι υπηρεσίες cloud και το τμήμα hardware διαμορφώθηκαν στα 4,6 δισ. δολάρια.

   "Η επιχείρησή μας συνεχίζει να έχει ισχυρή δυναμική σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία οδηγείται από το mobile search και τα πολλά προϊόντα μας που βοηθούν καθημερινά δισεκατομμύρια ανθρώπους", δήλωσε η Ruth Porat, chief financial officer των Alphabet και Google.

   Αξίζει να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα δημοσιοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα- βόμβα των New York Times, βάσει του οποίου η Google πλήρωσε αμοιβές εκατομμυρίων δολαρίων στελέχη της, που είχαν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή