​«ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ»

Ακούστηκαν τα Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης και από την χορωδία του Πολιτιστικού Πύλης(Τμήμα Φιλαγνωσίας), στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Μια όμορφη εορταστική ,χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είχαν την χαρά και την τύχη να ζήσουν  αυτοί  που βρέθηκαν την Κυριακή το απόγευμα και κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου  Πύλης, απολαμβάνοντας τα τραγούδια και τις μελωδίες από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Πύλης,  και από την χορωδία του Πολιτιστικού  Συλλόγου Πύλης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης 2018-2019.

Τα μεν παιδιά του Κατηχητικού τραγούδησαν τα κάλαντα , χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η δε χορωδία του Συλλόγου τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση των μαέστρων Κώστα Κατσόγιαννο στο (λαούτο), και Κώστα Αναγνώστου στο  (κλαρίνο).

Φέτος προς  έκπληξη όλων ο κόσμος και τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσου παράσταση Καραγκιόζη, από το Θέατρο Σκιών του Κώστα Κατσόγιαννου με το έργο «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη», με την εκπληκτική ερμηνεία από τους Καραγκιοζοπαίχτες Κώστα Κατσόγιαννο και Κώστα Αναγνώστου.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Νόνα Βασιλείου δασκάλα του Κατηχητικού Σχολείου Πύλης η οποία καλωσόρισε και   ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους ,καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους ευχόμενη Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

Χαιρετισμό έκαναν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Πατέρας Δημήτριος Κατσαρός και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης.
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρίστος Νάκος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παύλος Μπόμπορας, κ. Άρης Τζάνης, ο Πρόεδρος  του Ε. Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος του Π.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή