Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Β/ Βάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων: Εγγραφές μαθητών όλων των τάξεων Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ

Από την Διεύθυνση Β/ Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Οι εγγραφές των μαθητών/μαθητριών όλων των τάξεων των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων των εξεταστικών περιόδων του σχολικού έτους 2016-2017. Επισημαίνεται ότι κατά τις ημέρες διενέργειας των πανελλαδικών εξετάσεων οι εγγραφές είναι δυνατόν να πραγματοποιούνται μετά το πέρας αυτών.

Για το σχολικό έτος 2017-2018 η δήλωση προτίμησης για εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ. θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά ηλεκτρονικά από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου και η εγγραφή των μαθητών θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου. 

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω διαδικασία έχουν
* Οι απόφοιτοι Γυμνασίου, οι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου ή άλλου ισότιμου τίτλου

* Οι κάτοχοι πτυχίου Κατωτέρας Τεχνικής ή Επαγγελματικής Σχολής ή άλλου ισότιμου τίτλου 

* Οι προαχθέντες μαθητές των τάξεων των ΕΠΑ.Λ.

* Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών, κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας ΕΠΑ.Λ. 

* Οι απόφοιτοι ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. του σχολικού έτους 2016-2017 οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Β΄ τάξη ΕΠΑΛ για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας ΕΠΑ.Λ. 

* Οι οριζόμενοι στην με αριθμ.133381/Δ4/12-8-2016 ( Β΄ 2627 )Υπουργική Απόφαση. 

Ειδικά, οι απόφοιτοι ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. του σχολικού έτους 2016-2017, οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Β΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας ΕΠΑ.Λ., δύνανται να εγγραφούν και από 1η έως 11η Σεπτεμβρίου στα υπάρχοντα τμήματα. 
Οι απόφοιτοι παλαιοτέρων ετών κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ., οι οποίοι επιθυμούν να εγγραφούν για την απόκτηση πτυχίου ειδικότητας ΕΠΑ.Λ., καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. που επιθυμούν να εγγραφούν στη Γ΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. σύμφωνα με τον καθορισμό αντιστοιχιών των Κύκλων, Τομέων και Ειδικοτήτων με τους Τομείς και τις Ειδικότητες, δύνανται να εγγραφούν έως τις 30 Ιουνίου».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή