Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Βαλκυρία»: Ξανά Όπερα στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις της Μετροπόλιταν Όπερα από το Κέντρο Λίνκολν της Νέας Υόρκης στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων, στα πλαίσια του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» που έχει συναρπάσει και το τρικαλινό κοινό. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 6 το απόγευμα, με την «Βαλκυρία» του Ρίτσαρντ Βάγκνερ.
 
Η «Βαλκυρία» είναι το δεύτερο μέρος του ρομαντικού έπους του Βάγκνερ «Το Δαχτυλίδι των Νιμπελούγκεν», η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της Μετροπόλιταν Όπερα, αφού η παραγωγή του πρόκειται για τεχνολογικό θαύμα, με σκηνικά επικών διαστάσεων που σπρώχνουν την τεχνολογία στα όριά της, στη μεγαλύτερη λυρική σκηνή του πλανήτη.
 
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται η δημοφιλέστερη σύγχρονη «Βαγκνερική» σοπράνο Κριστίν Γκόερκε, στον ρόλο της πολεμίστριας θεάς Μπρουνχίλντε,η διαμάχη της οποίας με τα θνητά δίδυμα αδέλφια Ζίγκμουντ και Ζιγκλίντε, που θα αποδώσουν ο Στιούαρτ Σκέλτον και η Εύα-Μαρία Γουέστμπροεκ, οδηγεί την Μπρουνχίλντε σε ένα ταξίδι από τη Βαλχάλα στην ανθρωπότητα επί γης. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Σουηδός μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βιέννης Φιλίπε Τζόρνταν.
 
Η «Βαλκυρία» είναι μια παραγωγή της Metropolitan Opera σε συνεργασία με την ExMachina.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή