Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Βαριά η φανέλα είπε ο Ντόστανιτς

Ο προπονητής των Τρικάλων Ράτκο Ντόστανιτς μετά την ήττα στην Καλαμαριά αναφέρθηκε στην φανέλα του ΑΟΤ και τα έριξε και στους παίκτες :

«Μπήκαμε πάρα πολύ άσχημα στο παιχνίδι ενώ είχαμε από πριν ότι εμείς πρέπει να δώσουμε ρυθμό στο ματς και να παίξουμε γρήγορα κάτι που δεν καταφέραμε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν κάποιος παίζει σε αυτήν την ομάδα τα Τρίκαλα, με αυτήν την ιστορία και με αυτήν την φανέλα θα πρέπει να τα δίνεις όλα. Δεν γίνεται διαφορετικά, η φανέλα αυτή είναι βαριά, η ομάδα έχει μία ιστορία και θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες που περιμέναμε. Πρέπει να μιλήσουμε, να κάνουμε ανάλυση του τι φταίει. Δεν παίζουμε καλά».

Δημήτρης Καλαϊτζίδης (προπ. Απόλλων Πόντου ): «Παρά το γεγονός ότι είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές την σημερινή νίκη την χαρακτηρίζουμε εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο για τα βαθμολογικά οφέλη που είχαμε αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Είμαστε μία ομάδα που λόγω της σύνθεσης μας είμαστε αναγκασμένοι να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε και έτσι πολλές φορές προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα θυσιάζουμε αυτό που ουσιαστικά πρεσβεύουμε, την καλή αγωνιστική παρουσία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τώρα αρχίζει η πορεία μας, στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα να έχουμε βαθμολογικά οφέλη και αυτό θα διεκδικήσουμε να κάνουμε με όλη μας την ψυχή»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή